Monday, 14 March 2016

G.K Pointer for Current Affairs Updates

Readers meritmock.com Daily current affairs updates are very important for all bank exam like ibps poibps clerkibps so examlic exam and govt. jobs exam preparation aspirants.


1.President Francois Hollande was the chief guest at the Republic Day parade of January 26, 2016.He is present President of?
Ans: France

2.Who is Governor of Assam?
Ans: P B Acharya


3.Krishna Poonia related to which of the following game?
Ans: Discus Throwers

4. Currency of Croatia?
Ans: kuna

5. Rajinikanth was awrded with Padma Vibhushan for?
Ans: Film Industry


6. UNCTAD,which is governed by its 194 member States,is the United Nations body responsible for dealing with development issues, head quarter at?
Ans: Geneva,Switzerland

7. Sunil Philip Narine is a Trinidadian cricketer who plays for?
Ans: West Indies


8. Indra is a joint, bi-annual military exercise organised by India and Russia since 2003 in?
Ans: Visakhapatnam,Andhra Pradesh

9. April 22 celebrated as?
Ans: World Earth day


10. The present Chief Minister of  Indian union territory of Puducherry is the?
Ans: N. Rangaswamy

Read Daly G.K. Update for your better exam Prepartion:

February 2016 Daily Current Affairs

January 2016 Daily Current Affairs

December 2015 Daily Current Affairs

November 2015 Daily Current Affairs




No comments:

Post a Comment

Advertisement