Tuesday, 9 February 2016

Syndicate po exam analysis review,Answerkey,AskedQuestions,Expected Cutoff Marks 2016

Check: Syndicate po exam analysis review,Answerkey,AskedQuestions,Expected Cutoff Marks. Syndicate Bank PO Exam Analysis 2016 PGDBF Probationary Officer Exam Review cut off
Syndicate po exam analysis review,Answerkey,AskedQuestions,Expected Cutoff Marks. Syndicate Bank PO Exam Analysis 2016 available on its official website www.syndicatebank.in. The Syndicate Bank PGDBF PO online exam was conducted on 8th February 2016.
Syndicate Bank

Syndicate Bank is a public sector bank working under the Govt of India. Syndicate Bank is one of the oldest and major commercial banks of India. Syndicate Bank was nationalized on 19 July 1969. Headquarter is in Karnataka (Bangalore). 

Syndicate Bank provides services such as Consumer Banking, Corporate Banking, Credit Cards, Finance and Insurance, Private Banking, Agricultural Loans, etc. There are 600 vacancies.

Syndicate po exam analysis review,Answerkey,AskedQuestions,Expected Cutoff Marks

  • Name of the Organization: Syndicate bank
  • Job Role: Probationary Officer
  • Vacancies: 600 posts
  • Job Category: State Government
  • Job Location: India
  • Category: Exam Analysis
  • Exam date: 08.02.2016

Syndicate Bank PO Exam Analysis Review:

SectionTotal QuestionsMax. MarksLevel of DifficultyGood AttemptsGood ScoreApproximate Time Taken (In Minutes)
Reasoning5050Moderate29-3224-2735 minutes
English Language5050Easy-Moderate28-3022-2525 minutes
Quantitative Aptitude5050Moderate- High25-2720-2240 minutes
General Awareness5050Moderate22-2518-2020 minutes

Syndicate Bank PO Cut off 2016 (expected)

Reasoning (out of 50)11-148-98-98-9
English Language (out of 40)10-125-75-75-7
Quantitative Aptitude (out of 50)9-126-85-75-7
General Awareness (out of 40)9-127-87-87-8
Overall EXPECTED cutoff on total score (Out of 200)71-7562-6860-6435-38

Syndicate Bank official site : Click here

GA Questions Asked in SYNDICATE PO EXAM-2016

1. Heena sidhu related to which sport?

2. Israels capital?


3. Currecncy Of Argentina?


4.  Georgia President?
Ans-Giorgi Margvelashvili

5. Saving Deposit interest rate?

Ans-Bank Decides on its own

6. On which deposit banks dont provide interest?

Ans-Current Account

7.  One person can open max. how much saving act in a bank?


8 Army Day?

Ans-15 Jan

9. Anant kumar is minister of?

Ans-Chemical Fertilizers

10.  Rugby world cup was played in which country?


11. Who made hattrick in professional boxing tournament?

Ans-Vijendar Singh

12 Alan rickman belongs to which field?

Ans-Actor(harry potter)

13. Star wars author?

Ans-Alan Dean Foster

14. Google CEO?

Ans-Sundar Pichai

15. What is the limit of  Small in manufacturing of MSME?

Ans-5 crore

16. which Country does Miss Universe belongs?

Ans- Pia Wurtzbach (Phillipines)

17. Full form of OLTS?

Ans-Online Tax Accounting System

18. Who got Col. CK Naidu Award?

Ans-Syed kirmani

19. To which country does Angela Merkel belongs to?


20. Book by Sharad power?

Ans-On My Terms : From the Grassroots to the Corridors of Power

21. National Social Defense College?


22. Kajiranga national park in which state?


23. HQ of HAL?


24. Germany president/prime minister?

Ans-Angela Merkel

25. Indian super league winner

Ans-Chennai FC

26. Republic day guest

Ans-Francois Hollande

27. Aluth Avurudda New year festival of which Country


28. Amrut Kalyan Yojna launched in which state recently?


29. PFRDA regulated scheme In NPS ,Aadhar card was replaced by

Ans-Pan card

30.World Fastest stock exchange?

Ans-Bombay stock exchange

31. NEFT Maximum limit ?

Ans-No limit

32. FIPB monetary limit to approve foreign investment up to 
Ans-5000 crore

33. UNESCO Creative Indian Cities Varanasi & Jaipur , Jaipur in The Category

Ans-City of Crafts & Folk Art

34. Minimum Age limit pensioners for Senior Citizens 

Ans-60 years

35. Outstation cheques drawn time limit in major cities 

Ans-10 days

36. Contactless Card transactions limit


37. Online fashion company Abof Acquired by 

Ans-Aditya Birla group

39. 51st Jnanapeeth Award winner Gujarati Writer

Ans-Raghubir Chaudhri

40. BBPS Fullform

Ans- Bharat Bill Payment System

41. Customer Not Satisfied time limit to Complaint to Banking Ombudsmen 

Ans-1 month

42.Soveriegn Gold Bond Scheme who are eligible to invest among options 

Ans-Resident of India

43. Commercial Paper Minimum Maturity

Ans-7 days

44.South East Asian literature award 

Ans-Jamaluddin Mohammed Sali

45. As Per INDO -NEPAL Remmitence facility maximum Remmitances per year 


46. DICGC maximum insured amount

Ans-1 Lac

47. National medal of science awarded by president Barak obama to

Ans-Rakesh Jain

Syndicate Bank PO Answer key 2016 PGDBF paper soultions syndicatebank.in

Syndicate Bank PO Answer key 2016 probationary officer ans sheet download online for all sets A B C D check the results from official site syndicatebank.in

Syndicate Bank PO Answer key 2016        

Syndicate Bank PO Answer key 2016 is updated. Applicants who attended the exam on 7th February 2016 can download the Syndicate Bank PGDBF ans sheet from online. The process to download the results from the official site is updated clearly in the official sitesyndicatebank.in. Collect your prescribed set and check whether you qualified in the exam or not by using the Syndicate bank probationary officer solutions. Soon the link to download the Syndicate Bank PGDBF exam results will be updated.
syndicatebank.in PGDBF ans sheet 
Syndicate bank well known for its service and help for the people. It is the oldest bank among the banks in India. At now the Syndicate Bank has opened around 303 branches and reached a milestone of 3552 branches in the year 2015. It has 1150 Rural, 936 Semi Urban, 783 Urban, and 682 Metro Branches located in India along with branches located in abroad. Syndicate Bank opened around 103.844 lakh Basic Savings Bank Deposit Accounts all over India. It carries the functions to pay various posts in the country. Syndicate Bank provided employment opportunities for the candidates who are looking for the govt careers. So to fulfill the dream of the applicants, it issues recruitments in various posts. Recently it updated Syndicate Bank PO recruitment 2016 for various posts. Candidates who interested in bank jobs have applied for the recruitment. Applicants are eagerly looking for the Syndicate Bank PO Answer key 2016.

Syndicate Bank PGDBF solutions

The board issued the admit cards for the eligible applicants through online. They collected the admit cards and attended the exam conducted on 7th February 2016. The exam was conducted successfully in a health environment with the coop. The board declared the Syndicate Bank PO Answer key 2016 and helped the applicants to know if they attainedbank job. Aspirants are waiting with much eager for the results, but the board issued the Syndicate Bank PGDBF ans sheet for the applied applicants. The official portal syndicatebank.in has updated the answer key. The steps to download the Syndicate bank probationary officer solutions from online are detailed below. Check the solutions carefully, check the downloaded answer sheet is liberated for your set or not.
Syndicate Bank PGDBF exam results
The Syndicate Bank PO Answer key 2016 are updated in 24 hours after the exam. Candidates, who are looking for the graduation jobs, tried their luck by Appling for the recruitment. Appling aspirins can check their Syndicate Bank PGDBF ans sheet, visit the official site syndicatebank.in, and click on the link to Syndicate Bank PO Answer key. Check the prescribed set you have obtained in the exam. Check the Syndicate bank probationary officer solutions for your wrong answer and verify your obtained marks in the exam. Soon the board updates the Syndicate Bank PGDBF exam results.
Important dates:
Exam conducted on 7.02.2016
Latest update:
8/02/2016: We have updated the recruitment, for Syndicate bank and now we update the link for answer key as soon as possible.
Syndicate Bank PO Exam answer key 2016

Here we provide all the latest info of govt jobs, upcoming recruitments of state and central govt, bank jobs, etc. in indguru.com. Follow us on our site by downloading the app from play store.
Also read:

No comments:

Post a Comment